Gaven til dig der sidder meget foran en skærm

Det er et smart valg at investere i blå lys briller, hvis du bruger flere timer på at stirre på en computer, telefon eller andre elektroniske skærme. Eksponering for blåt lys kan forårsage øjenbelastning og hovedpine, øget søvnbesvær og er endda blevet forbundet med potentielle langsigtede synsproblemer. Bluelight-briller eller blå lys briller beskytter dine øjne ved at filtrere det blå lys, der udsendes fra digitale enheder. Uanset om du arbejder på kontor eller sidder længere tid foran computeren derhjemme, er blålysbriller en ideel gave til en du holder af.

Er blåt lys farligt?

Blåt lys fra skærme fra digitale enheder vinder i stigende grad opmærksomhed som en potentielt skadelig lyskilde. Undersøgelser har vist, at blåt lys kan føre til søvnløshed, digital øjenbelastning og endda ændringer i de lysfølsomme celler i nethinden. For at bekæmpe disse potentielle bivirkninger filtrerer bluelight-briller den højeste energidel af det blå lys for at beskytte brugerne mod potentielle skader eller forstyrrelser. Med innovative bluelight-briller, der fås med antireflekterende belægninger og er designet med henblik på komfort, bør alle, der tilbringer mange timer foran en skærm, overveje at investere i bluelight-briller for at opnå en generel beskyttelse mod eksponering for bluelight.

Bluelight briller som gave

Bluelight-briller er en perfekt gave til enhver teknologibruger, især dem, der ofte bruger enheder om aftenen. At sidde foran en skærm før sengetid kan forstyrre ens evne til at få en afslappende søvn, men bluelight-briller kan filtrere blå lysstråler fra smartphones og tablets og derved reducere deres indvirkning på kroppens naturlige døgnrytme. Ud over at fremme bedre søvn i denne hektiske årstid kan bluelight-briller være et ideelt valg, når man leder efter noget praktisk og stilfuldt, som modtageren vil få god brug for.

Så vores bedste råd er, at få anskaffet dig et par blå lys briller til dig selv, og kæresten. I vil begge opleve en anderledes træthed om aftenen.

Læs mere om blå lys briller på Blaalysbriller.dk